parloteo.es

   Servei XMPP + MQTT + SIP

22/08/2020

El servei parloteo.es està processant, emmagatzemant i reenviant seva informació personal de la següent manera, de conformitat amb el GDPR de la UE. A l'usar el servidor, vostè accepta el processament descrit de les seves dades.

Processament de dades
Aquest apartat descriu com el servei parloteo.es processa la seva informació personal internament.

Informació associada al vostre compte


La següent informació és necessària per proporcionar-li el servei (Art. 6.1b) i s'emmagatzema sempre que el seu compte existeixi:

Contingut d'usuari
El contingut que envien o que se li envia s'emmagatzema en el seu nom, perquè pugui accedir-hi des de tots els seus clients (Art. 6.1b):

Registres de servidor
Per garantir el funcionament correcte de l'servei, inclosa la seguretat de la xarxa i de la informació, els registres de servidor s'emmagatzemen durant 14 dies (considerant 49 de la GDPR de la UE). El registre de servidor conté, entre altres dades:

Compartir dades
L'objectiu principal de la xarxa Jabber/XMPP és portar els seus missatges als seus contactes, i viceversa. Per aconseguir això, les dades i les metadades es transmeten als servidors dels usuaris respectius, en la mesura que això és necessari per lliurar els missatges (Art. 6.1b).

Altres serveis de Jabber/XMPP
El contingut que enviï a altres servidors està subjecte a les seves respectives polítiques de protecció de dades. El processament en aquests servidors podria no estar cobert pels alts estàndards de protecció de dades que vostè espera, especialment si els servidors estan ubicats fora de la UE (Art. 49.1b).

El seu estat en línia
Si t'uneixes a les sales de xat o afegeixes altres usuaris a la teva llista de contactes, aquests usuaris (i els operadors dels seus servidors) rebran informació automàtica sobre: Pot optar per anul·lar la subscripció a aquests contactes de la llista de contactes.

El teu perfil públic
La seva informació de perfil públic (vCard) i la seva imatge d'avatar poden ser consultades per usuaris que coneixen el seu ID de Jabber.

Serveis Push
Si habilita les notificacions push (per exemple, en un client mòbil), les dades necessàries per a realitzar la notificació push (típicament un ID de dispositiu i metadades de missatge) es transmeten a l'respectiu proveïdor de serveis push (Art. 6.1b, art. 49.1 segon). Aquest processament està subjecte a les polítiques de protecció de dades de l'proveïdor respectiu.

Rectificació i eliminació
Pot accedir, canviar i eliminar la següent informació emmagatzemada sobre vostè amb un client Jabber/XMPP compatible, després d'iniciar sessió amb el seu ID Jabber: Per a tots els altres tipus de dades personals processats pel servei parloteo.es, contacteu amb el representant de abajo. Para obtenir informació sobre les dades processades i emmagatzemades en altres serveis de Jabber/XMPP, poseu-vos en contacte amb el seu representant corresponent.

Representant
El representant a tots els efectes de la protecció de dades és:
carlos@parloteo.es
Ha de identificar-se com el titular d'una identificació Jabber determinada per obtenir informació a l'respecte.
Si considera que les condicions d'aquest servei són inacceptables o tenen una altra preocupació, té dret a presentar una queixa davant una autoritat Espanyola de Protecció de Dades.